18 febrero 2019

PRESENT I FUTUR DE LES PENSIONS PÚBLIQUES DES D´UNA PERSPECTIVA DE GÉNERE. MATARÓ 15/02/2019

Analitzar la regulació de l´actual sistema de pensiones públiques des d´una perspectiva de gènere, per tal d'evidenciar si existeix un impacte negatiu en matèria de gènere quant al seu gaudiment. Conèixer la dinàmica de la pensió de jubilació.



Contingut: 
La sessió formativa es dividirà en dues parts. En una primera exposició es parlarà sobre el "Present i futur de les pensions públiques des d'una perspectiva de gènere", a càrrec del Miquel Arenas (Prof. DTSS de la UPF i advocat del Col·lectiu Ronda de BCN). En el marc d'aquesta intervenció s´explicarà l´impacte advers de gènere, que es produeix en el sistema públic de pensions. Es repassarà l´impacte de les diferents reformes legals en matèria de pensions, les estadístiques existents interpretades des d´una perspectiva de gènere, tot indicant exemples concrets per demostrar el biaix de gènere existent en la regulació legal. En la segona exposició s´analitzarà l´actual regulació de la pensió de jubilació a càrrec de l´Anna Huertos (Prof. DTSS de la UPF i advocada del Col·lectiu Ronda).

Materials de la xerrada:









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te contestaré lo más rápido que me sea posible, pero ten paciencia. Mi opinión no sustituye la de un profesional jurídico que pueda asesorarte directamente y examinar documentación.